Followers

Saturday, May 29

Kenduri Kahwin Sahabatku



Alhamdulillah..hari ini dapat pergi ke kenduri kahwin sahabatku Umar Afifi Bin Zinordin. Sedihnya tak dapat nak tangkap gambar pasangan pengantin banyak-banyak sebab.......bawa kamera tapi memori card tak bawak..huhu. Tapi dapat juga tangkap 2 gambar mereka dengan menggunakan memori kamera. ok.. lihatlah gambar mereka. Umar Afifi sudah, anda bila lagi? :-)





11 comments:

Anonymous said...

rephrase question. adam bila lagi?

Atiqah said...

thanks for the pictures

ukur kira said...

salam.
soalan kasi sentap punya..

"Umar Afifi sudah,anda bila lagi?"

meh kita tukar skit..

"Umar Afifi sudah,ADAM bila lagi?"

Tq for the pictures.

ukur kira said...

wah wah..

Segak sekali umar afifi.
Sat ja dia dah besaq.Dok teringat zaman time2 kat matri dulu.Time form 1 dah la katil dia bawah katil ana.hehe

Keris yang terselit kat celah sampin tu hok real ko?or perhiasan sahaja?

Nanti nak organize bachelor party tak leh invite sek-sek hok yang dah kawen la ek adam?hehe

Ad@Am said...

anonymous: ana lmbt lg, kamu bila lagi? :-)

Atiqah: welcome..

ukur kira: ana lambat lagi r Nabil, nta tu bila pulak? jgn tetibe je smp kad jemputan sudey...:-)

awat xleh invite Nabil oi?? boleh ja..tp terpaksa jadik bujang sat la naa. zaujah2 are not allowed..:-)

ukur kira said...

to adam:

ana bila?tak sampai seru lagi.Calon pun tak dak la.Nak tlg cari ke?hehe..dah2.tak yah nak menggatal NJ.

Oo..kalau macam tu boleh la.Tapi tu pun kalau depa nak jadi bujang sat la..

Hafiz said...

Adam x lama lg la 2.....HAHA

Ad@Am said...

To Hafiz: Dlu2 pn cmtu gak, nta ckp ana dlu, ana dlu...tgok2 nta dah selesai peringkat pertama...ana ni xtau bile...hihi :-)

abu said...

adam..nak join komen jugak..
tp x mau join group ampa lg..
erm, tahniah pada abang umar kita..
hafiz tu cerewet skit adam, nabil x pa, mana2 pun x pa kan nabil kan kan? hehe..
papun, semoga kalian terus dalam rahmat dan kasih sayang Allah swt..

ukur kira said...

to abu:

Apa mksud nta ana tak pa?mana-mana pun tak pa?

Need clarification for your statement.hehe

abu said...

to nabil :

anta x cerewet macam hafiz.. anta anak bertuah, turut mak ayah.. bagusnya... :)