Followers

Tuesday, April 20

Hijrah Menara Gading 2010


Hijrah Menara Gading 2010 (HIMEGA '10)

Tarikh: 24, 25 & 26 April 2010

Tempat: Kolej Zaaba, UKM

Peserta: Terbuka kepada semua pelajar lepasan SPM 2009 di seluruh Malaysia

Hubungi : Saudara Muhaimin Misran

013-5041501

Sebarang pertanyaan boleh emailkan kepada haluansiswa@gmail.com

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


klik pada gambar untuk besarkan

http://haluansiswa.haluan.org.my


6 comments:

Amin Misran said...

aik? tetibe ada nama ana di situ..

awat ada nama ana?

ukur kira said...

to amin:bukan mmg sepatutnya nama nta ke amin?
If tak,nama siapa yang should be there?
Ana?.tidak sama sekali..hehe

Adam,mana tema 1Mahasiswa yg kita sepakati mlm tu?hehe.
Tak pun tema:"Jom datang beramai-ramai,tunggu apa lagi woi!"

sounds good to me..hehe (maaf berseloroh skjp)

Amin Misran said...

nabil, kat mane mane anta singgah, anta membuatkan ana tersenyum, tak pun gelak2 sendiri...

Sepatutnya nama hafizla...dari dulu nama hafiz...

Ana setuju gak tema anta tuh..ni arahan dari ana ni, tukar tema tu skrg!!!! ke "Jom datang beramai-ramai,tunggu apa lagi woi!"

adkarika said...

to Amin: Ana rase nta lebih layak drpd hafiz..sbb ape? haa...itu yg kite xtau..

to Nabil: Ana terpakse mengikut arahan kapten Amin..die ade kuasa veto..hihi.

ukur kira said...

Amin..
Senyum2 cukup..jangan gelak2.anda di larang gelak2.keras hati.

Spatutnya hafiz?tu dulu..skrng ni nta.

Adam,arahan dah d keluarkan oleh PM.so,tukar cpt tema tu.Patuh pada ketua.
Sami'na wa ato'na! hehe

adkarika said...

Semoga antum dpt buat yg terbaik
utk HIMEGA kali ni..insyaAllah.

Tekadkan hati dan niat krn Allah,
mudah2an amalan kita tidak menjadi
debu yg berterbangan (habaa an manthura)

insyaAllah hadiah akhirat menanti.