Followers

Saturday, May 30

Kenangan Gen11 MATRI - form 3

Jamuan untuk pelajar form3 yang baru habis berjuang..sedap makanannye.. haa, jemput makan ustaz2 semua. tu tambah lagi tu...banyak lebih.

Yaaa..Hafiz Mat din mengetuai bala tentera tingkatan 3 untuk masuk ke medan perjuangan. Tapi agak tekilan sikit sebab pelajar perempuan lambat hadir perhimpunan...hihi, tapi kitorang tetap bersemangat..takbir!! Allahu akhbar!!
(tiba2 je laptop ana bergegar)

Lepas solah sunat dhuha', alhamdulillah..kami bergambar kat musolla. mula2 nk tangkap gambar tiga orang je, bila di cuci gambar ni..terkejut jugak jadi ramai macam ni.. sidang pembaca pelik x?? ish pelik,pelik.....ajaib!

Jamuan untuk form3 yang mengambil PMR tahun 2003 mase tu.. Ibu ikhwan yang masakkan untuk kitorang. terima kasih ibu ikhwan. sungguh sedap masakanmu. muke dalam gambar ni mcm tak cukup je makan..hehe. sebenarnye diorang ni x kesah..mengikut tema kitorang sejak turun temurun masih mengamalkan tema ni, sampai sekarang masih ada lagi kt MATRI kot.. hihi

"Sikit Cukup, Banyak Habis"

Mase ni pelajaran menangkap gambar bersama cikgu Embun. hihi...tak nak bagi tidur punye pasal, tu yang tangkap gambar tu...ni kalau tak mane ade timbul kepala2 diorang nih, semuanya tenggelam..hehe. Cover buat2 senyum plak korang nih..hihi

Naik train g sungai petani untuk menuntut ilmu hisab dengan ayah abu ubaidah... Ikhwan pegang buku ape tu? hehe.. buku matematik kot...husnuzzon.

Tuisyen idamas matematik bersama cikgu sharudin di sungai petani selama 2hari 1 malam.
muke2 yang dapat A matematik..hehe. Pelajar yang ade gambar muke garang kt baju tu pelajar paling tinggi Matematik dapat A++...haha. Lawak je Adam Badri.


Tamat kertas terakhir PMR 2003.. semuanya seronok sebab kitorg dibenarkan pulang awal ke rumah masing2. Tapi ada yang g nilampuri belajar Bahasa Arab. Nampak macam balik dari berjuang tuu. Macam dah menang je...hehe

Alhamdulillah..sedikit coretan kenangan kami waktu form 3. Seperti biasa kita akan bersambung ke episod seterusnya. Tapi penulis merasakan banyak lagi kenangan manis semasa di tingkatan 3. Rasa-rasanya ingin dicoretkan lagi kenagan form 3 yang selebihnya. Samada penulis nk bercerita lagi tentang form 3 atau meneruskan cerita kami waktu form 4.. sama2 kita tunggu episod seterusnya.. wassalam.

from: adka_rika
adka_rika@yahoo.com
http://bulansubuh.blogspot.com

9 comments:

MuNsYi^SaMa said...

sume muke bdk2 lagi..hehe..lg2 anta adam..

menggapai redha ilahi said...

a'ah la..
muke baby face org kate..haha
tu baru sikit tu..
ade byk lagi nk citer..
nk citer pasal team hoki taun
2003 lg..
tggu kemunculannye.

MuNsYi^SaMa said...

hoho...
ade ke gamba2 hoki tu??
ana dh ilang sume..
bgus2..
akan tunggu kemunculannye..

ukur kira said...

sekali lg...muka ana x dak jugak..sedih2..

adkarika said...

Nabil...rase mls
melande diri ana..huhu
bg kata2 smgt sket kt ana
untuk ana bwk kuar
sambungan kenangan gen 11.

SERVANT said...

Satu Jiwa telah Pulang kepada-Nya..
Siapakah yg bakal menyusul seterusnya..

badr said...

Assalamualaikum, salam perjuangan.

Ana ingin bertanya sekiranya anta mempunyai gambar cikgu Sharudin IDAMAS, minta tolong send ke ibnusina_05@yahoo.com.

bekas murid beliau 2004 SP

Ad@Am said...

Wslm..

InsyaAllah..saya try mintak anak cikgu tu ye. saya tak janji cepat atau lambat tau.. saya cuba cari dulu..

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum60-prostitutki-poltavy-i-oblasti.html]Prostitutki Poltava[/url]