Followers

Tuesday, May 19

Kenangan Gen11 MATRI - form 1 n form 2

kitorang bukak gerai jualan kt depan bangunan akademi.. masa ni ekspo MATRI. Kalau xsilap taun 2002. Ingat lagi kitorg buat air ape ntah. agak merapu gak idea kitorang mase tu. kitorang buat ice blanded kelapa campur air tembikai ltk vanilla n ice cream.. rasenye sungguh enak skali..hehe. Abes jugak orang beli...huhu

waktu ni aku ingat lagi kami amek buah kelapa kt blkg bangunan kelas sahibah, aku jatuh mase nak jatuhkan buah kelapa, last2 aku pun jatuh mcm buah kelapa gak..haha. tp aku sempatlah jatuhkan byk buah kelapa. Korang nak tau x berape byk buah kelapa yang aku jatuhkan bersama sorang lagi tp aku x igt siape? Kalau korang nak tahu...

korang kire la bpe byk buah kelapa kat tangan kitorang kat dalam gambar ni...hehe


mase ni kt dorm sepetir yang sekarang ni dah tukar nama kepada dorm huduah. ade nget,muaz,muqsith,ihsan,affiq,pe'e,joe,syakir,adam badri dan abrar.


seronok bila ingat balik saat ni. semua gembira je. sekarang kite xdpt lg berkumpul mcm ni kan? rindu rasenye kt korang sume. ammar zul kt depan tu relax je. tau2 sekarang tgh bljr kt mesir bidang medic. Alhamdulillah. kalau ana dok depan tu mgkn ana yg pergi mesir kot...hehe. lawak je.

Jutaan terima kasih kepada saudara
Ikhwan Rosli kerana sudi simpan, sanggup scan sume gambar kenangan ni dan menyumbangkan gambar ni kepadaku. Hanya Allah yang dapat membalas jasamu.

haa...ni baru form 1 dan form 2.
Jom kita tengok gambar kami mase form 3 pada
post yang akan datang... semoga terhibur.


from: adka_rika
http://bulansubuh.blogspot.com

4 comments:

ukur kira said...

persoalannya sekarng,mana gmbar ana?adakah ana bukan budak matri n sebatch dgn nta?isk3..gambarku tiada..

menggapai redha ilahi said...

gambar nta ada la nabil.. nta tgk gmbr kt dalam kelas tu.. nta berdiri sblh zakiran...hehe

ukur kira said...

oh ana dah nampak.Ingat kot budak mana yg comel(hensem sbnarnya)sngt tu..

adkarika said...

mmg hensem sgt budah tu...
die kwn dgn bdk2 hensem yg
lain, tu yg dpt tempias
hensem skali tu...hehe

uhibbuka fillah(",)